Fijne kerst

25 december 2008 - Christchurch, Nieuw-Zeeland

De kerstman en zijn kerstvrouw wensen u een hele fijne kerst. (zie foto)

1. Nico en Ria laheij:
    28 december 2008
    Arjan en albertine. alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. het was een feest maar als ik het verslag lees is het altijd feest bij jullie. ook nog een zalig kerstmis toegewenst en een gelukkig en gezond nieuw jaar. groet van de familie
  2. Karin:
    28 december 2008
    En nog een keer: nog van harte! Ik heb buikgriep gehad, was hondsberoerd vandaar. Ik ben tante geworden!!! Maartje heeft een dochter gekregen: Lente Sophie! joehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ik wens jullie alvast een spetterend 2009! xxxxxxxxxx tante Karin
  3. Minkita:
    28 december 2008
    He die Albertine, als ik het allemaal zo lees, dan denk ik: die zien we voorlopig niet meer terug :(.
    Maar het enthousiasme spettert wel van het scherm. Ik blijf het gewoon volgen en de rest hoor ik op een dag wel weer! Geniet! x Minke
  4. leon en monique:
    7 januari 2009
    Hallo lieve vakantiegangers. Alsnog heel hartelijk gefeliciteerd. Blijf genieten van alles wat je ziet doet en meemaakt. Lijkt me fantastisch. Wij zijn net terug uit Zwitserland, met de kids op de latten gestaan. Ook leuk gehad.

Veel liefs, Leon monique lard en Fleur