We hebben een huisje gekocht

11 december 2008 - Lake Coleridge, Nieuw-Zeeland

Het is klein, maar groot genoeg voor ons. Ons huisje heeft slechts één kamer, een open keuken, een gedeelde badkamer, maar een zee van ruimte om de woning.

Oom Mart en tante Marjo, daar hebben we de eerste twee weken na aankomst in Nieuw Zealand geslapen, waren zo lief. Ze kwamen meteen aanzetten met potten, pannen, bestek en beddengoed. Veel hadden we niet nodig om het helemaal in te richten. We hebben zelf het bed getimmerd en geklust in de keuken. We hebben al een paar nachten geslapen in ons huisje en het is fantastisch.

1. Pa en Ma:
    12 december 2008
    Leuk je eigen plekje ook al is het klein.Gaat niks boven je prive. Jullie bus ziet er ook goed uit.
    Ik hoor van Bernadette dat jullie het erg goed naar jullie zin hebben.Geniet maar want hier is het koud.
    Groeten
  2. Leny:
    12 december 2008
    Wat super een eigen plekje. En nu genieten van al het moois wat N.Z. jullie biedt. Ik hoorde van Marjo dat zij jullie bezoek ook erg gezellig hebben gevonden. Met kerst verwachten ze jullie weer. Ik zou zo met jullie willen ruilen en weer willen toeren door Nieuw Zeeland. Herinneringen komen weer helemaal boven. Lieve groet Ruud en Leny
  3. Peter en Nel:
    14 december 2008
    Hele fijne feestdagen in het schitterende land,
    geniet ervan.We weten het.
    Groetjes Peter en Nel.
  4. Dion:
    14 december 2008
    Ohhhhh wat is het daar schitterend zeg!
  5. Mirella:
    15 december 2008
    Hallo Albertine & Arjan, ziet er allemaal fantastisch uit.... En dan ook nog van de week voor de eerste keer, je eerste verjaardag in je eigen huisje! Nog veel plezier en ik blijf jullie volgen. X Mirella
  6. Marieke:
    16 december 2008
    Hoi lieve Albertine&Arjan, Wat een superhuisje! hahah je titel had me te pakken, ze zouden toch niet? hahaha een busje! Ik had het kunnen weten :-) Wat een superhip busje voor een superhip stel! En wat een mooie omgeving! Ik wil meer fotos zien dus please download er nog een paar! Het liefst met jullie erop! :-) Het is hier koud, ik ziek thuis maar jullie vrolijke berichtjes fleuren t weer een beetje op!:-) Dikke knuf! Marieke
  7. corrie laheij:
    17 december 2008
    Hallo,ALBERTINE en ARJAN.Leuk je eigen plekje,geniet er van,ik blijf jullie volgen.Bijna jarig,een hele fijne verjaardag In Nieuw Zeeland,geniet van al het moois.groetjes CORRIE.
  8. Mirella:
    Proficiat!
  9. christ en zus:
    Hoi Albertine en Arjan,
    Namens Zusje, Christ jr., Jeroen, Mientje en mijzelf van harte gefeliciteerd met je verjaardag daar in het verre Nw. Zeeland. We maken van deze gelegenheid tevens gebruik om jullie alvast fijne kerstdagen en een leuk oud op nieuw te wensen. Wat kunnen jullie van deze reis genieten het is je gegund. Een maar.... Arjan koop toch eens een ander shirt dan dat van....gloeilampen. Groetjes namens ons allemaal
  10. Miranda:
    Hoi Albertine en Arjan,
    Albertine, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dit is weer eens wat anders dan je verjaardag in ons koude kikkerlandje vieren. Jullie vermaken je prima zien we wel, maar we hadden ook niets anders verwacht. Heel veel plezier nog, en ook hele fijne feestdagen.
    Groetjes de andere jarige job en Miranda.
  11. Lieke Rijkx:
    18 december 2008
    Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloooriiiiijaaaa. Albertine, gefeliciteerd met je verjaardag!

Dikke kus, Lieke