Sneeuwballengevecht
18 februari 2009
Dikke pakken sneeuw lagen op de toppen de bergen. We vlogen er met een helicopter over heen. Eindeloos ver staken witte bergtoppen de lucht in, zelfs tot aan de zee.
Tijdens een landing op de gletsjer knisperde het sneeuw onder onze voeten. We gooiden sneeuwballen naar elkaar en genoten van het uizicht. Het was adembenemend mooi.
En eerder die week beklommen we een hele dag met flinke ijzeren pinnen onder onze schoenen de Franz Josef gletsjer. We kropen door helblauwe grotten en schuifelden door nauwe spleten terwijl onze gids verse traptreden uithakte met zijn pikhouweel.

genieten,
Groetjes Nel
Groeten van ons allen
Leuk he! Yvonne huppelde met de cramptons het bergje op en af en ik liep vooraan. Je weet wel dat zijn mensen die het tempo aan moeten geven omdat ze niet harder durven! Haha...
groetjes nicht Bernadette
Wat leuk deze website van jullie, we gaan hem in de gaten houden! Wij zitten nu in Kuale Lumpur, de overstap op weg naar huis.. Geniet er nog van!
Wat zijn die foto´s mooi zeg en de verhalen zijn gewelidg!
Weet je dat ik laatst een oud collega van jou tegenkwam in de supermarkt bij mijn om de hoek in Plaza Castilla? Ben zijn naam vergeten te vragen, maar het was een oudere man die ook bij het brabants dagblad werkt. Hij had iets langer wit haar en een trenchcoat. Heb met hem en zijn vrouw een half uur staan praten tussen de vis- en wijn afdeling :D.
Veel plezier de wereld rond!
xxx
Alexia
Ik bevind me nog steeds in Utrecht en dat bevalt goed. Heb een aantal leuke mensen leren kennen en een aantal leuke kroegen ontdekt en houd het hier dus nog wel even uit.
Tot ooit en nog heel veel geluk, plezier en verwondering gewenst.
Geniet van alles en tot de volgende! Groetjes van ons.
greetings from Malaysia, I love it here! Just browsing through your NZ pictures, they are great, definitely looking fwd to get there eventually!
It would also be great to meet up somewhere again, let's keep in touch!
Ben
Als ik jullie reisoverzicht bekijk, zitten jullie nog steeds op het noorder eiland van Nieuw Zeeland. Wat heerlijk zeg. Wij zijn intussen weer dik een maand terug, en hebben veel tijd nodig gehad om thuis te komen. Fysiek was de jetlag na een kleine twee weken wel over, maar mentaal duurde het veel langer. Wat een overgang!
Na onze ontmoeting in Aussie Bay hebben we nog een prachtige route gereden, ook langs de Franz Joseph Glacier. Aan jullie foto's te zien hebben jullie daar mooier weer gehad dan wij. We hebben er wel een prachtige wandeling gelopen, maar daarna heeft het er veel geregend. Via Queenstown, Milford Sound, Dunedin (Otago Peninsula, Arthurs Pass en Banks Peninsula zijn we teruggereisd naar Christchurch. Prachtige reis.
Als je nou zin hebt om je alvast te orienteren op een mooie vakantie dichter bij huis, als je weer thuis bent, kijk dan eens op http://www.pilionwalks. Die site hebben wij gemaakt, van wandelingen in Griekenland.
En, Albertine, bij de boekenruil heb ik het beter getroffen dan jij! Ik heb je boek met veel plezier gelezen, en daarna weer aan iemand anders gegeven.
Nog een goeie tijd op jullie grote reis!
Groet,
Caroline Pluvier en Ruud Schreuder