Gokje
26 juli 2008 - Cat Ba Town (cat Ba Island), Vietnam
Bedankt voor alle lieve reacties op desite, via de mail of een smsje. Ontzettend leuk om te krijgen. Weten we tenminste dat het goed gaat met jullie, dat PSV een nieuwe speler heeft gekocht, dat ene feestje erg geslaagd was en dat het weer mooi is. En al die aanmoedigingen om een vlucht naar huis te boeken. “Het is in Nederland toch ook goed.” Dat vinden wij ook, maar kijk eens even naar onze week:
Zaterdag: Slenteren door Hanoi en ‘savonds drinken we een biertje en een cocktail in de Jazz-bar.
Zondag: Richting Halong Bay, een baai waar het Karst-gebergte als vingerhoedjes uit de zee steken. We eten op het strand.
Maandag: Cruisen naar Cat Ba-eiland. We zonnen op het dek. Op het eiland vinden we voor 12 dollar per nacht een mooie hotelkamer met uitzicht op zee. We genieten van de zonsondergang.
Dinsdag: We slapen uit en gaan naar het strand, voor het eerst. Dat hebben we wel verdiend na ruim twee maanden reizen. In onze hangmat op een verlaten strand drinken we een vers geperst sapje. We zwemmen in de golven tot we moe zijn.
Woensdag: Nog een dagje strand. ‘sAvonds eten we verse vis op de boulevard.
Donderdag: Vertrek naar Ninh Binh. ‘sAvonds steken we de bbq aan op het terras van ons hotel en drinken een biertje met andere reizigers.
Vrijdag: Dobberen we op een bootje door het Karst-gebergte.
Dus mogen jullie een keer raden: Komen wij binnenkort naar huis?
Dacht het niet!
(Halong Bay/Cat Ba eiland/Ninh Binh: 21juli – 26 juli 2008.)
(Vietnam: 11 juli – 5 augustus 2008.)