Dat smaakt goed!

10 juli 2008 - Ha Noi, Vietnam

Hij: "Jeetje, wat is dit lekker."
Zij: "Super."
Hij: "Ik heb nog nooit Indiaas gegeten."
Zij: "Het is wel een fijne afwisseling na twee weken Vietnamese loempia's en elke dag noedelsoep."
Hij: "Dit eten bevalt me wel. Zullen we ook naar India gaan?"

1. Marieke:
    7 augustus 2008
    Hoi lieve appie&arjen!

Jullie gaan wel op full-speed he? Ja waarom India ook niet? Je bent nu toch al wel in de buurt :-) Het eten moet wel lekker zijn maar de hygiene is wel wat minder volgens mij, maar ach dat neem je dan maar op de koop toe! :-) Wat een supernatuur in Vietnam! Schitterend! Leuk ook dat jullie daar hebben gefietst! R&ik weer terug in nl naar een superweek in de Franse Alpen, lekker veel gehiked, ook gemountainbiked en zelfs geparapent! Nu weer in regenachtig NL achter mijn comp en droom weg bij jullie mooie natuurfoto's :-) Gaan jullie nog naar Thailand/Maleisie? (dan heb ik nog wel wat tips he?) XXX Marieke
  2. Jan en gonnie:
    7 augustus 2008
    Hoi Albertine en Arjan,
    We zaten al een beetje over jullie in! Het heeft wel lang geduurd deze keer voor jullie iets te melden hadden. Maar gelukkig jullie hebben nog een goede eetlust.........en jullie zien er ook nog goed uit. Heel mooi daar die bergen, foto lijkt wel een poster.
    Nog een hele goede en mooie reis.
  3. Lieke Rijkx:
    8 augustus 2008
    Smakelijk!!!
  4. Laura:
    8 augustus 2008
    Ha meisje Piels, fijn om te zien dat je in verweggistan ook gewoon op de banken staat te dansen! groeten uit Bommel van je collega's van de krant, BertJan, GertJan en Laura, houdoe! X

ps. Ons Bertje stond in de krant, loonwerker van de week, haha, ok mooi war!